Egyéni alkatelemzés

„Igenis van az a farmer, amiben én is csinos vagyok, pedig széles a csípőm és rövid a lábam.”

Ilyen és hasonló gondolat mindannyiunkban felmerült már, akár egy próbafülkében, akár a saját szekrényünk előtt állva. Sokszor ezek a gondolatok és sajnos a rossz tapasztalatok olyan mértéket ölthetnek, hogy nincs is kedvünk tovább próbálkozni az új ruhák és fazonok megtalálásával. Inkább maradunk a jól bevált régi ruháink mellett. Nem zavar, hogy kinyúlt, láthatóan kopott, egyszóval vállalhatatlan.

Ahhoz, hogy kevesebb ilyen élményed legyen tudod mire van szükséged?

Egy alkat elemzésre. Ahol szakember segítségével végigveszed minden porcikádat és felfedezzük közösen az erősségeidet (mert képzeld, mindenkinek van. Igen hallottam a gondolatod: Hja, persze… csak keresd meg az enyémeket.)

Fény derül majd azokra a területekre is, amelyeket nem érdemes hangsúlyozni, de azt is megtanulod majd, hogyan tereld el a figyelmet róluk.

Az alkatelemzés során mérésekkel megállapítjuk, számszerűsítjük a tested arányait. Egyértelműen látszani fognak az ideális testalkattól való eltérések. Számtalan apró és nagyobb praktikát tanítok majd neked, ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Megbeszéljük a melltartó választás szabályait, az ideális szoknya hosszat. Kiválasztjuk a számodra legideálisabb fazonokat.

Időtartama:1- 1,5 óra

Ára: 10.000. Ft