Mi a közös vásárlás?

Voltak már olyan félresikerült napjaid, amikor másra sem vágytál csakhogy vehess magadnak valamit? Jártál boltról, butikra és össze-vissza vettél mindenfélét, amit aztán egyszer sem vettél fel vagy hazaérve már nem is tetszett igazán, ráadásul nem is tudtad beilleszteni a meglévő ruháid sorába. Nos, ez egy (vagy több) impulzus vásárlás volt. Csalódott voltál utána? Biztosan. Ennek a jövőben nem kell így lennie. Elkerülheted ezt, ha szakértő segítséget hívsz.

A vásárlást megelőzi egy előre megbeszélt találkozó, ahol megismerkedünk egymással, átbeszéljük a vásárlás célját és kijelöljük az úti cél(oka)t illetve a megvenni kívánt darabok listáját is összeállítjuk. Ezután kerül sor a vásárlásra, ahol közösen látogatunk meg üzleteket. Megkeressük a hozzád leginkább illő fazonú és színű ruhadarabokat.

Hol vásárolunk? Ez Tőled függ. Elsősorban Kecskemét üzleteiben. Bárhová mehetünk, ez már megbeszélés kérdése. (időtartama: 3-5 óra)

Akkor van erre szükséged, ha:

  • nehezen találod meg a hozzád leginkább passzoló ruhákat és üzleteket
  • ha nincs időd órákon át róni a köröket, hatékonyan és gyorsan szeretnél vásárolni
  • ha valamilyen eseményen veszel részt a közeljövőben és tanácstalan vagy a megfelelő öltözéket illetően (esküvő, bál, állásinterjú, stb.)

Ára: 35. 000 HUF (az 5. óra után minden megkezdett óra 7.500 HUF)