Egyéni színtanácsadás

Biztosan észrevetted már, amikor a tükörbe nézel, hogy bizonyos színek viselésekor fáradtnak tűnsz, karikás a szemed. Más színek pedig üdítően hatnak rád. Fiatalabbnak, frissebbnek érzed magad a közelükben.

Ez azért van, mert mindannyian tartozunk valamilyen színtípusba, amit a tónusaink határoznak meg. Ráadásul a színek nagyon izgalmasan hatnak a lelkivilágunkra, van amelyek nyomasztani kezdenek egy idő után, nem esik jól a közelükben lenni. Ugyanakkor vannak olyan színek amelyek megnyugtatnak, erőt adnak, feltöltenek. Hát ebbe a színes világba kalauzollak el a színtanácsadás során.

Először is beszélgetünk a színek lelkünkre gyakorolt hatásáról, a színek erejéről.

Ezt követi a színelemzés izgalmas szakasza, melyet kb. 70 db színkendő segítségével végzek el. A természetes arcbőr, szemszín és hajszín együttes megfigyelésével derül fény a számodra megfelelő színekre.

Az elemzés alkalmával megkeressük azokat a színeket, amelyek leginkább kiemelik a személyiségedet, amelyektől felragyog az arcod, amelyek fiatalítanak, amiktől kipihentnek tűnsz. Ugyanakkor azokat a színeket is számba vesszük, amelyek nem előnyösek számodra. A végére lesz egy színpaletta, amelyekből bátran választhatsz a jövőben. Javaslatot teszek a számodra ideális hajszínre és a megfelelő sminkszíneidre is. Hozd magaddal a kedvenc sminktermékeidet és kiválogatjuk azokat is.

A színtanácsadás pontos elvégzéséhez nappali fényre van szükség, ezért elsősorban délelőtti időpontban vállalok színelemzést.

Arra ügyelj kérlek, hogy a színelemzés során a természetes bőrszínedet kell figyelnem ezért kérlek smink nélkül érkezz.

Időtartama: 1,5 – 2 óra

Ára: 35.000. HUF