Aura Soma®

„Te vagy a szín, amelyet választasz, s ez tükrözi lelked szükségletét…” (Vicky Wall)

Az Aura Soma® önválasztó, nem beavatkozó lélekterápiás módszer. Az Aura Soma ® jelentése Fény Test.

Hogy kezdődött?

Az Aura Soma® rendszerét Vicky Wall alkotta meg, aki rendelkezett az auralátás képességével. Édesapja a Kabbala szakértője volt, ismerte az élő növények gyógyhatását és a népi gyógyászatot. Ezt a tudást adta át Vickynek is, amelyet ő modern kori gyógyszerészeti ismeretekkel bővített. Egy éjjeli látomása után alkotta meg az első egyensúly üvegeket. Nem tudta mit cselekszik csak engedett a hívásnak. Ekkorra már előrehaladott cukorbetegsége szövődményeként vak volt. Az egyensúly üvegekről nem volt ismerete, nem tudta mi végre érkeztek a Földre. Természetgyógyász vásárokon, fesztiválokon díszítésként helyezte el üvegeit, majd legnagyobb meglepetésére az egyensúly üvegeké volt a legnagyobb érdeklődés. Akik használni kezdték az üvegeket csodás gyógyulásokról, lelki megnyugvásról számoltak be. Ma már 116 egyensúly üvegből választhat, aki konzultációra jön.     

Az egyensúly üvegekről:

Az egyensúly üvegek az Aura Soma® rendszer alapját képezik. A konzultáción ezekkel az üvegekkel találkozok először. Az üvegcsékben két jól elkülönülő folyadék található, víz és olaj. Benne pedig gyógynövények, kristályok, olajok, illatok. Élő energia!

A víz és az olaj nem keverednek egymással ezért lehetséges, hogy két különböző színt látunk egymáson. Az üveg két színének is van jelentés tartalma illetve azok összerázva egy harmadik színt adnak, melynek szintén van önálló jelentése. Minden üvegnek van valamilyen üzenete, melyet a lélek felismer. Ha magaddal viszed az üveget, összerázás után már a Te energiáid is a részévé válik, így tud számodra hatékony segítő lenni. Az egyensúly üvegek így segítenek egyensúlyt hozni az életedbe.

A színek olyan ősi szimbólumrendszerhez tartoznak, melyek a tudatalattihoz kötődnek. Mindenhol, bárhol, akárhol találkozhatsz az üzeneteikkel, a természetben, a gasztronómiában, az öltözködésben. A színek jelentést hordoznak számodra. A konzultáción nem teszek mást, mint a megszerzett tudásommal lefordítom számodra ezeket a szimbolikus üzeneteket.

Megtalálsz a nemzetközi konzulensek között is (Kecskeméten egyedüliként.)

Aura Soma.com

Ha úgy érzed szeretnél az üvegek varázslatos világában kalandozni szeretettel várlak ezen az önismereti úton.    

Bejelentkezés: + 36 70 431 6052; agotastyle@gmail.com

A konzultáció időtartama: 1-1,5 óra

A konzultáció ára: 8.000 Ft (üveg nélkül), 16.000 Ft (üveggel).

Aura Soma meditációs est 2000 Ft