Rólam mondták

“Azért mentem színtanácsadásra, mert szerettem volna kilépni a komfortzónámból, és a hivatali viseletemet is kicsit feldobni hozzám illő színekkel.
Kötetlen, jó hangulatú beszélgetés keretében sok hasznos gyakorlati tanácsot, tippet kaptam. Hihetetlen, hogy a színek hogyan változtatják meg az ember arcát, vonásait.

Akkor is mondtam: Ágota varázsol a színkendőkkel. Köszönöm az élményt!
Azoknak ajánlom, akik szeretnének egy jó hangulatú, csajos délelőttöt eltölteni jó társaságban, közben megismerik, hogy mire képesek a színek és ezt hogyan fordíthatják a hölgyek az előnyükre.
A tanácsadás óta beszereztem korall színű rúzst és már egyszer használtam is 🙂 Azért a hétköznapokra még nem tudom elképzelni, de a korallos szájfénnyel kezdek egészen összebarátkozni. Viccet félretéve, máshogy nézek a ruhákra az üzletben, bátrabban válogatok.”

Barbara

“Többet szerettem volna megtudni magamról ezért választottam a stílustanácsadást. Kedves, hozzá értő szolgáltatás Ágotától, szép környezetben, ahol a bizalom rögtön kialakult. Ajánlom minden egyes nőnek és férfinak. A tanácsadás óta új hajszínem van és vásároltam új színű és fazonú ruhákat, amelyeket tudatosan kombinálok.

Györgyi

“Azért választottam az exkluzív stílustanácsadást, mert az életemben változás állt be, és erre szükségem volt.
Személyre szabottság, kedvesség, szakértelem ezt kaptam a tanácsadáson.
Ajánlom mindenkinek aki időt és pénzt akar spórolni úgy hogy közben még jól is néz ki.
Azóta csak azokat a ruhákat veszem amik nekem megfelelőek, ugyanakkor rengeteg feleslegestől szabadultam meg. Felszabadult az otthonom, nem kereséssel töltöm az időt.”

Ildikó

“Az egyetem elvégzésével új korszak köszöntött az életembe: nem voltam többé diák, sem hallgató, és dolgozni kezdtem. Mivel a stílusom továbbra is az elsős egyetemisták, a “kisgólyák” öltözékére hasonlított, szükségem volt egy olyan alkalomra, ahol segítséget kaphatok a saját stílusom kialakításához. Édesanyámmal együtt az Exkluzív stílustanácsadást választottuk, hogy ő a ruhásszekrényében, én pedig a fejemben tegyek rendet.
Ajánlom pályájukat kezdő fiataloknak; a selejtezésre vágyóknak; azoknak, akik újítani szeretnének magukon; azoknak, akik szeretnék önmagukat még jobban megismerni.
Ágota hihetetlen türelemmel és lelkesedéssel fogadott, ami a tanácsadás utolsó percéig érezhető volt. Mivel először voltam tanácsadáson, Ágota mindent elmondott arról, hogy mi fog következni, mi fog történni. Egy idő után már saját magam is észrevettem, hogy melyik szín vagy ruhadarab illik hozzám. Voltak elképzeléseim, de Ágota segítségével a puhatolózások határozott stíluselemekké váltak, valamint olyan színeket és ruhadarabokat is mutatott, amelyeket előtte soha nem húztam volna fel. Nem gondoltam volna, hogy a saját színtípusom és a hozzám illő színek felfedezése akkora örömmel tölt el majd, hogy egyszerre érzem magam feltöltve, és egyszerre potyognak a könnyeim a szín hatásától.

Jóval több volt ez, mint tanácsadás: olyan tanítást kaptam Ágotától, amit soha nem felejtek el.

A tanácsadáson tanultakat leginkább a már meglévő ruháim selejtezésénél tudom kamatoztatni: már többször selejteztem a ruháimat, és figyelek a színtípusomhoz illő színekre, próbálok egymással jól kombinálható szetteket hagyni a szekrényemben, amit a munkahelyemen és a szabadidőmben is viselhetek. A tanácsadás óta tudatosabban válogatok a ruhaboltok kínálatából: már célszerűen azt a színt keresem, ami hozzám illik, és nem veszek meg olyan ruhát, ami a testalkatomnak nem előnyös.”

Dorottya