MAGAMRÓL

Mélyen hiszek a fejlődésben, abban, hogy bármi történjék is velünk vagy körülöttünk mi magunk vagyunk az életünk irányítói. Ezért tartom fontosnak, hogy mindig jobbat és jobbat hozzunk ki magunkból. 
Ez megnyilvánulhat a külső megjelenésünkben és a lelkivilágunkban egyaránt. 

Arra törekszem, hogy aki hozzám érkezik, valami többel távozzon. Tudjon többet a lehetőségeiről. Ismerje fel értékeit. Lássa meg önmaga legjobb verzióját. Nevessen, örüljön. Érezze szépnek és erősnek magát.

Mert egy nő erőssége abban rejlik, hogy a szerepeiben hogyan állja meg a helyét.

Saját bőrömön tapasztalom minden nap, hogy a jól megválasztott színek és fazonok, remek önbizalom raktárként működnek. Egy pici smink is üdítően tud hatni. Ha emellett a lelkünket is ápoljuk bármire képesek vagyunk.

 

27 éves koromra már volt 3 diplomám, dolgoztam pár munkahelyen, de mindig is éreztem, hogy többet szeretnék egy beosztotti munkakörnél. Segíteni szeretnék másoknak. Átadni mindazt, amit megtanultam és megtapasztaltam. Mivel minden munkakörömben emberekkel foglalkoztam, megfigyeltem, hogy a külső megjelenés a személyiség és a kommunikáció nem mindig egyezik. Sőt a legtöbb esetben nem egyezik. Pedig ennek a hármasnak az egysége a hitelesség kulcsa!

Ez irányú kíváncsiságom vezetett oda, hogy először a lélek dolgaival kezdtem foglalkozni. Különböző terápiás módszereket ismertem meg és egyet közülük behatóbban is tanulmányoztam. Ez az Aura Soma® rendszere, ami magával ragadott abban pillanatban, amikor először találkoztam vele. A természetben megtalálható olajok, színek, kristályok egysége és annak varázslatos hatása a mai napig lenyűgöz.

A nemzetközi akadémia által előírt képzések mindegyikét elvégeztem. Később érdeklődésem a külső felé fordult, hiszen akármilyen gondosan megmunkált a lélek mégis csak a 3D-ben élünk és itt kell megmutatni magunkat. Hiszem, hogy nem véletlenül kaptuk azt a testet azt az életet amiben élünk.

„Nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani!”

Így először Piros Erika stílus iskolájában szereztem Personal Stylist oklevelet. Majd Pirityi Évánál Színtanácsadói oklevelet kaptam.

Ma már azt tehetem, amit mindig is szerettem volna. Segíthetek,hogy többet hozz ki magadból.

Ha Te is úgy gondolod, gyere dolgozzunk együtt. Hozzuk ki belőled is a legjobbat!

 

Légy magabiztos! Légy Önmagad! Legyen hozzá stílusod!

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Twitter