Brand Essence

Brand Essence - Szívügyünk a branded

Szeretnéd, hogy az ügyfeleidnek szánt üzenetek célba érjenek?

Az is jó lenne, ha ez már az első vizuális találkozás alkalmával megtörténjen?

A közösségednek meg szeretnéd mutatni a márkád értékeit és a márka mögött álló embert?

A legjobb helyen jársz! 

Csapatunk számára a legfontosabb, hogy az elkészült képek és weboldal ön- és márkaazonosak legyenek, azokat hosszútávon tudd használni. Inspiráció legyen számodra minden alkalommal amikor rájuk nézel, dolgozol velük. 

Az első egyeztető találkozáson (kb. 1 óra) megbeszéljük az igényeidet, feltérképezzük a vállalkozásod misszióját és a márka üzeneteket. Ebben egy  adatlap segít nekünk, melyet előzetesen kitöltesz, amolyan nulladik lépésként. 

Ezt követően egyedi árajánlatot készítünk számodra.

Kérdésed van? Vagy már döntöttél? Keress bizalommal:

Szilágyi Balázs

"Ágotával nagyon pozitív volt együtt dolgozni. Folyamatosan, a teljes együttműködés alatt 100%-ban azt tartotta szem előtt, hogy számomra mi előnyös, és hogy ezt hogyan érhetjük el a legjobbam. Ritka kincs a mai világban!"

Szilágyi Balázs - Honlapra Fel!

Professzionális csapatunk célja, hogy a fotók leginkább téged és a márkád üzenetét tükrözzék. A csapatban fotográfus, személyi stylist, fodrász, sminkes, a honlap készítéséhez pedig webfejlesztő áll a hátad mögött. 

5 szakember 1 célért! 

Hiszünk abban, hogy egy energiánál több a kettő és kettőnél több a három és így tovább. A Te energiáid a miénkkel összeadódnak és minél több oldalról érintjük a márkádat annál beszédesebb lesz a végeredmény. 

Ha vannak saját ötleteid szívesen fogadjuk, azonban ez nem feltétel. Elkészítjük a márkára/személyre szabott koncepcióinkat. Ezeket veled egyeztetve határozzuk meg a fotózás tematikáját. Ez egy nagyon izgalmas és inspiráló kreatív, alkotó folyamat. Végig szem előtt tartva az értékrendedet, nem erőltetünk rád semmit.

A koncepció és az annak megfelelő öltözék, frizura, smink megtervezése az én feladatom az érintett kollégák bevonásával. A folyamat során többször egyeztetünk. Ha szükséges közösen vásárolunk. A fotózási helyszínre Petróczi Réka fotográfus tesz javaslatot.

Kérdésed van? Vagy már döntöttél? Keress bizalommal:

A fotózás napján a már kidolgozott koncepciók kerülnek vizualizálásra.

Menet közben válogathatsz a képekből, melyeket látva – tapasztalataink szerint – újabb energiákat tudsz meríteni, hihetetlen önbizalom fröccsöt kapsz. 

A fotózás után webalbumba rendezve kapod meg a nyers képeket. A kiválogatott fotókat gondos retusálást követően juttatjuk el hozzád.  

BrandessenceAgotastyle_Ramadasa2
Brand Essence

Az előzetes egyeztetéseknek nagy szerepe van ebben a koncepció építésben és a brandazonos fotósorozat, weblap kialakításában. 

Ezért arra kérünk ne várd, hogy a fotózás azonnal vagy hamarabb legyen meg. 😉 

Legalább két héttel a tervezett fotózási időpont előtt kérj tőlünk egyeztetési időpontot. Számunkra nagyon fontos a magas szakmai minőség, amelyet csak így tudunk garantálni számodra.

Kérdésed van? Vagy már döntöttél? Keress bizalommal: