Hogyan zajlik a konzultáció?

Nemrég egy bejegyzésbe bemutattam, hogyan zajlik az egyéni stílustanácsadás. Hogyan zajlik a tanácsadás?

Most a másik témámat szeretném közelebb hozni hozzád. Ez pedig az Aura Soma® rendszere.

Ma már sok féle támogatást vehetsz igénybe, ha szeretnéd fejleszteni önmagad, gondot fordítasz a lelkedre, a problémáid megoldására. Ez a rendszer Magyarországon talán kevésbé ismert terápiás módszer, külföldön sokan alkalmazzák rendszeresen. (Aura-Soma)

Az Aura Soma rendszere egy nemzetközileg elismert nem beavatkozó, önválasztó lélekterápia. Mely a színek erejét adja a kezünkbe. A rendszer alapját a 115 egyensúly üveg adja.

Aura Soma egyensúly üveg választás

A képen is láthatod, hogy az üvegek között vannak egyszínűek (legalábbis annak tűnnek) és két színből állók. Tartalmukat tekintve ezek gyógynövények, kristályok, gyógynövény olajok és víz kombinációi. Egy Két szóval Élő energia.

Levendula

Ametiszt

Azért is írtam az előbb, hogy egyszínűnek tűnik, mert valójában az is két részre oszlik. Csak ugyanazt a színt tartalmazza felül és alul is. És igen van jelentősége a felső és alsó résznek is. (Ezt a konzultáción elmondom, ha találkozunk.)

 

Menj és ölelj meg egy fát Zöld/Zöld

Mikor menjek konzultációra?

Ha elakadást érzel az életed valamely területén. Legyen az párkapcsolat, emberi- társas kapcsolat, a gyermeknevelés esetleg munkahelyi vagy anyagi nehézség.

Segíthet, hogy megtaláld az életcélod, közelebb kerülj ÖnMagadhoz. Ha pedig nincsenek nehézségeid (Hála Istennek!) és felkeltette az érdeklődésedet akkor is gyere el, biztosan kapsz valamit a színek által.

Olyan finom energetikai támogatás, amely gyengéden, szinte észrevétlen módon segíti az adott élethelyzet megértését és megoldását. Hatékonysága is ebben rejlik. Egyszerűen csak felszínre hozza érzéseidet, megláttatja veled a háttérben húzódó összefüggéseket. Rálátást kapsz az adott helyzetre. Rájössz, hogy mindig van választásod, bármi legyen is a téma. Elfogadás, küzdelem vagy elengedés.

A konzulens szerepe a támogató, elfogadó, békés közeg megalkotása és a színüzenetek tolmácsolása.

 

Az Új Hír Lila/Türkiz

Hogyan zajlik a konzultáció?

Ha kész vagy rálátni a helyzetedre és elérkezettnek látod az időt a változ(tat)ásra felkeresel. A konzultáció elején megbeszéljük, hogy miért jöttél, megismerjük egymást. Ha elérkezettnek látod az időt választasz a 115 egyensúly üvegből 4-et, hallgatva a belső hangodra. A 4 üveg pozíciójának, annak hogy hányadik helyre választottad és a bennük rejlő színkombinációknak egyaránt van jelentősége. Csak olyan színelet fogsz választani, amelyekre ott és akkor szükséged van. Bízz az intuíciódban!

Választ kaphatsz arra, hogy…

milyen céllal vagy ezen a Földön?

mik azok az ajándékok, amelyek benned rejlenek és mégsem tudsz a létezésükről?

mik a kihívásaid?

milyen gondolati, cselekvési minták fedezhetők fel az életedben?

mi van itt és most?

milyen energetikai segítséget hívsz magadhoz a jövőből?

milyen angyali és/vagy mester energetikai támogatás rejlik a háttérben?

Mire a konzultáció végére érünk biztosan másképp fogod látni az adott helyzetet. Annyit beszélünk, amennyit szeretnél. (a konzultáció általában 1-1,5 óra és ebbe bele is szoktunk férni)

Ajánlást is kapsz majd tőlem arra vonatkozóan, hogy melyik üveg segít neked a jelenlegi helyzetedben leginkább. Ha társadnak választod az ajánlott üveget meg is vásárolhatod. Ha nem szeretnél vásárolni úgy is jó, ezek csak ajánlások, nem kényszerítek Rád semmit.

Fontos kihangsúlyozni, hogy mivel ez egy terápiás módszer és én nem vagyok orvos, nem adok gyógyszert a kezedbe. Ha arra van szükséged keress fel egy hozzáértő szakorvost. Amennyiben úgy ítélem meg, hogy más segítő, terapeuta vagy orvos tud neked segíteni, akkor oda foglak irányítani.

Tetszenek az üvegek? Akkor gyere el és hallgasd meg a színek üzeneteit.

Várlak szeretettel! Jelentkezz be az alábbi elérhetőségeim egyikén. Kapcsolat

Megtalálsz az Aura Soma® nemzetközi oldalán a konzulensek között. Konzulens kereső

 

 


Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Agotstyle_év_szine2022
Uncategorized

Az év színe 2022

Idén az év színe a Very Peri nevű lila árnyalat lett a Pantone intézet döntése alapján. Felmerül a kérdés bennünk -joggal- hogy miért éppen egy

Elolvasom »