Neked vitiligod van?

Másnak meg kalapács ujja, aknés, heges bőre, rosaceája, hatalmas feneke, az egyik lába rövidebb, vékony szálú és kevés a haja, zavaró testszaga, hosszú az orra, csapott a válla lóg a bőre és folytathatnám napokig.

Ezek a testi adottságok akkor lesznek láthatók igazán, ha Te odairányítod a figyelmet.

A kalapács ujjakhoz meg kell keresni a kényelmes cipőt, a problémás bőrre a megfelelő arc vagy bőrápoló termékeket, a hatalmas fenéknek az ideális fazont, a rövid lábra megfelelő cipőt, a vékony szálú és kevés hajhoz jó színt és igazi fodrászt kell találni, a zavaró testszaghoz dezodor kell vagy táplálkozás váltás.

Hosszú orrot (ami nekem is van) jól kell sminkelni, csapott vállhoz válltömés kell és/vagy megfelelő dekoltázs, a lógó bőrt alakformáló fehérneművel lehet korrigálni vagy testmozgással feszesíteni.

Mind mind csupán adottság, a kreativitásod szab csak határt a kezelésüknek.

Jaa, igen valami nagyon fontosat elfelejtettem hozzátenni. Azt, hogy foglalkozni kell velük, azaz magaddal. A bőröddel, a lábaddal a fenekeddel, amik mind hozzád tartoznak és így jelzik, hogy figyelemre van szükségük. Sajna ez van.

Nincs olyan élő nő a Földön, aki úgy néz ki, mint a címlap lányok, sőt a hétköznapokban ők sem úgy néznek ki. 

Miért épp a festékhiány lenne az egyetlen kezelhetetlen elváltozás? És nem, egyáltalán nem orvosi kezelésre gondolok.

Hanem a lelkedben való kezelésre. Tudom, h ez sokkal nehezebb, mert nincs egy pirula vagy kence amitől átmenetileg megoldódik a probléma. Hangsúlyozom az átmeneti szót. Mert a pirulák, kencék átmenetileg megoldják, elfedik a problémát. A valódi megoldás, ha a helyére teszed a lelkedben az adott nehézséged és utána jöhet a következő. 

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Stílus

Bál színesben

Elérkezett a báli szezon, amit én személy szerint azért kedvelek, mert ilyenkor végre van lehetősége a hölgyeknek a hétköznapi viseletet maguk mögött hagyva valami igazán

Elolvasom »