Péntek

Eljött az utolsó munkanap a sorban. Péntek és az ő energiái, színei. Hogyan készülünk a hétvégére, mit is teszünk pénteken? Na meg persze mit viseljünk pénteken?

A pénteki nap a Vénusz bolygó energiáihoz kapcsolódik. A vénuszi energia kifelé áradó, nagy felületen jelen lévő, fátyolos, finom energia. Olyan, mint egy selyem kendő. Csodaszép, de sérülékeny és önmagában nem elég. Egy hölgy archetípusa, aki már nem gyerek, de még nem is Anya, Feleség vagy Társ. A 13-30 év közötti időszakunk, amikor szeretünk szépnek lenni, randizgatni, csajoskodni, bulikázni. Ez azonban jó esetben csak egy szakasza női életünknek, aztán szépen lassan érettebb Nővé válunk, Anyává, Társ válik belőlünk. A Vénuszhoz tartozik a párkapcsolat témája, az örömök, az erotika, a luxus, a szexualitás bizonyos fajtája. Az a cirógatós, csókolózós, kellemes energia…Hmm

Ez eddig nagyon jól is hangzik… Szinte látok magam előtt egy reklámot, ahol a feszes bőrű huszonéves modell-olyan Mihalik Enikős- egy rózsaszín krémes muffinba harap éppen és a fogai között szétroppanó koktélcseresznye leve csak úgy fröccsen. Persze mindezt lassítva…, a háttérben pedig valami kéjzene szól. Ekkor a férfimodell az ágyra rántja és látványosan kacagnak, amikor beúszik a képbe valami luxusparfüm képe…

Nos én így képzelem el a vénuszi energiákat. Ami igen vékony, könnyen átszakad, illékony és mivel túlságosan felszíni energia ez, egy idő után elunják a felek. Gondoljunk csak bele az előző reklám képeibe, lehet azt örökké csinálni? Előbb utóbb valaki megunja, vagy belecsörög a nagyi és jelzi, hogy kész a mákos bejgli vagy tüsszent a csodamodellünk és már is eltűnt a csillámpóni feeling. Szóval vége szakad, feleink szétválnak.

Kendőzetlen magán vélemény következik, ha nem bírod ugorj 3 sort!

Én úgy látom manapság egészen sokan ragadtak meg ennél a szakasznál az életükben. Szépség, csillogás, luxus (vagy annak hajszolása), party, örömök, élvezkedés. Nincs ezzel baj, csak van ám ezt követően is élet. Érettebb, higgadtabb, békésebb. Nem, nem uncsibb, egyáltalán nem uncsi. Javaslom azoknak a nőknek a továbblépést, akik már elfújták a 30 szál gyertyát. Nem is mutat jól, meg ciki is partikázni, cukiskodni, köszcsi, lávcsi, puszcsizni minden hétvégén. Ebből az állapotból fel kell lépnünk egy szintet, hogy jó párkapcsolatban, hosszútávon tudjunk élni.

A Vénusz energiáihoz tartoznak még a társadalmi kapcsolatok, a mélyebb barátságok. Pénteken letesszük a munkát, szépülünk, randizunk, örömöt csempészünk az életünkbe és a szeretteinkébe is. Akik már házasságba élnek, azok is menjenek el péntek este egy romantikus vacsira és éljék meg a fenti reklám feelingjét. Jót tesz a házasságnak az tuti.

Vénuszunk a művészeteket is uralja, így a divatot is. A pénteki nap színei a rózsaszín, zöld, szép, elegáns pasztellszínek. Szóval ha szeretnénk kicsit kikapcsolódni, könnyednek, izgatónak lenni és örömöket megélni legyen az pénteken. Legyünk elegánsak! Fordítsunk időt és energiát az öltözködésre, élvezzük a készülődés gyönyörét, ne siessünk. Készítsünk szép sminket, frizurát. Adjuk meg a módját. Hangolódjunk a kicsit pajzán, erotikus, de ízléses péntek estére, ahol van lehetőségünk a Nőiségünket ízig-vérig megélni.

A színek még egyszer:

  • rózsaszín
  • zöld
  • pasztellek

Ha tetszett a poszt, olvasd el a többit is. 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Stílus

Bál színesben

Elérkezett a báli szezon, amit én személy szerint azért kedvelek, mert ilyenkor végre van lehetősége a hölgyeknek a hétköznapi viseletet maguk mögött hagyva valami igazán

Elolvasom »