Szerda, szerda, szerda, szín – játék

Szerdán a Merkúr bolygó energiáit erősíthetjük.

A Merkúr felel a kommunikációért, szem-kéz koordinációért, a közlekedésért. A gyerekek bolygója is. Jelenti még általánosságban az életünk mindennapi rutinját, mint a beszélgetést, találkozást. (0-13 év közötti gyermek archetípusa) Az ilyen korú gyerekekre jellemző a gyorsaság, cikázás, szétszórtság, felszínesség, sokfelé figyelés, de igazán sehova, folyamatos, kontrollálatlan beszéd. Tehát szerdán biztosan könnyen tudsz kapcsolódni gyerekekhez.

A Merkúr színei a „bugyi” kék/rózsaszín, világoskék és sárga. 

Ruházatod is legyen ennek megfelelő, kényelmes, színes, sárga, kék, rózsaszín. Szervezz baráti találkozót szerdára és támogasd meg a Merkúr színeivel úgy biztosan kellemes élmény marad benned és a barátodban is. Ha a kreativitásra van szükség, esetleg valamilyen kézműves tevékenységben veszel részt, vagy aprólékos kézi munkát kell végezned azt tedd szerdán.

Ekkor tudsz gördülékenyebben kommunikálni, szervezz megbeszéléseket szerdára. Kommunikációnkra kivételesen jó hatással van a kék, tehát, ha sokak előtt kell beszélned vagy valamilyen nehéz témád van viselj világos kéket, mondanom sem kell, hogy a színtípusodnak megfelelőt. Én is épp szerdán írom ezt a bejegyzést. 🙂 Könnyebben tudom előhívni a kreatív, alkotó énemet.

Mivel a bolygóhoz tartozik még a sokaság energiája is, nagyobb rendezvényt, összejövetelt is időzíthetünk szerdára. Humorérzéked és gyors észjárásos is előtérbe kerül ezen a napon. Az ügyintézés is könnyebben megy szerdán. 

Levegős, könnyed, huncut energiáról van szó. Nem is ragozom tovább. Élvezd a szerdákat kellemes szemet gyönyörködtető színekben. Ráadásul a világos kék, rózsaszín és a sárga egymással is nagyon szuperek. Lásd a galériában.

Hajrá! Színezd újra, színezd újra, az életed, ha megfakulna…. Sálálálá


Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Stílus

Bál színesben

Elérkezett a báli szezon, amit én személy szerint azért kedvelek, mert ilyenkor végre van lehetősége a hölgyeknek a hétköznapi viseletet maguk mögött hagyva valami igazán

Elolvasom »