Szerelem csütörtök?

A címben feltett kérdésre egyszerű a válasz… Hát nem!

A csütörtöki nap a Jupiter energiákhoz köthető. Ami egy kifelé, fölfelé áradó energia, gömbszerűen, nincs benne matéria, anyagiság.

A Jupiterhez tartoznak a

  • szellemi dolgok,
  • Isten,
  • a vallások,
  • külföld,
  • a nagy távolságok,
  • asztrológia és
  • a spiritualitás.

Az ünnepek is ide tartoznak, és a grandiózus, nagy volumenű dolgok. A Jupiter a Nap utáni legnagyobb bolygó. Hihetetlen nagy, elsöprő erejű energia bevitelt jelent.

Úgy képzeld el ezt az energia mintát, mint a medúza alakja, kifelé-fölfelé áradó energia, emiatt befelé-lefelé (a fókusz pontba) nem jut energia. Célja, hogy mindent a fizikai síkon magába foglaljon és így érje el az egységet. Ez a bolygó az asztrológiában a Nagy Jótevőként ismert. A jól összerakott rendszert felturbózza. A rosszul összerakott rendszert szétrobbantja. Úgy teremt bőséget, hogy nem mérlegel. 50 feletti férfi archetípusa, amolyan próféta, messiás, szellemi vezető, tanító, ősatya.

Színe: lila, bíbor.

Ezek után képzeljük el lila szín üzenetét  a tudatalattinkban. Egy sokat tapasztalt férfi energiáit közvetíti, aki már beépítette a gyermeki részeit, túl van a fiatal férfi hirtelen, lobbanékony energiákon, azokat már higgadtan, megfontoltan képes megélni. Ráadásul régen a lila szín kikeverése igen költséges volt, ezért csak a nagyon gazdagok engedhették meg maguknak illetve az egyházi méltóságok viseltek lilát, bíbort. Ezért sem terjedt el a lila szín nagy mértékben a divatban. Eddig…

De! 2018-ban ez lett az év színe.

Ultraviola színben fog pompázni idén minden, ami trendi akar lenni úgy a lakberendezésben, mint a divatban. Én nagyon kíváncsi leszek hogyan fogják a divatcégek felhasználni a lilát, hiszen a lila gejl tud lenni nagyobb mennyiségben szóval remélem nem lesz decemberre csömörünk a lilától.

Te viselnél lilát vagy bíbort?

[ngg src=”galleries” ids=”2″ display=”basic_thumbnail”] 

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Stílus

Bál színesben

Elérkezett a báli szezon, amit én személy szerint azért kedvelek, mert ilyenkor végre van lehetősége a hölgyeknek a hétköznapi viseletet maguk mögött hagyva valami igazán

Elolvasom »